Søker nytt hjem

Willacarras HopeForTheFuture Holger søker nytt hjem. Han er nå 1 år gammel, ikke noe problem hund men sliter litt med å falle til ro inne og litt stress problemer generelt. Han er vandt til barn, men kan være litt voldsom. Han trenger noen som kan lære å kontrollere seg selv, ro trening inne og god aktivisering ute. 
Ved interesse ta kontakt med meg Linda på 90998340 

Vi planlegger valper denne høsten på Fritzie og Zippo

Vi venter at Fritzie vil begynne å  løpe en gang i august

Mascot, Flora og Fryd

Kennel Willacarra har vært godkjent siden 2002.

Willacarra har blitt kjent hovedsakelig som oppdretter av Australian Cattledog. Vi holdt aktiv på med ACD helt til 2019. Vi hadde 5 kull med ACD fra 2002 til 2014, så vi driver ikke ett stort oppdrett. Fra disse kullene har vi minst 12 utstillings Champion, Norske og Danske vinnerer, og ikke minst 2 Verdens Vinnere. Flere har konkurrert på høyt nivå i lydighet og en var godkjent kreftsøks hund. 

Vi velger nå av ulike grunner til å satse på Australian Shepherd. Vi ønsker å opprettholde en sunn og god rase, med godt gemytt og god arbeidakapasitet.  Vi driver aktivt med hund. Linda konkurrerer hovedsakelig i lydiget og Geir er flink til å ta med seg hundene på løpeturer. Melinda driver aktivt med agility og konkurrer her med Pepsi, og etterhvert Flora. 
Vi satser på aktive familiehunder som fint kan konkurrere i div hundesporter